Najczęściej zadawane pytania
Jak nawiązać współpracę z firmą Cargill?
Prosimy o kontakt z wybranym Biurem Obsługi Klienta lub złożenie zapytania za pomocą formularza zgłoszeniowego, a my skontaktujemy się z Państwem.
W jaki sposób składać zamówienia?
Kontaktując się bezpośrednio z Państwa Opiekunem handlowym lub wybranym Biurem Obsługi Klienta.
Ile kosztują poszczególne produkty?
We współpracy z hodowcami trzody chlewnej prowadzimy spersonalizowany system wycen, dlatego należy skontaktować się bezpośrednio z Państwa Opiekunem.
Oferujecie produkty tylko do żywienia loch?
Firma Cargill prowadzi sprzedaż produktów dla wszystkich grup technologicznych, ale oferta Livelle to linie pasz pełnoporcjowych, koncentratów, premiksów i dodatków funkcjonalnych wyłącznie do żywienia loch.
Gdzie znajdę informację o parametrach produktów i serwisie posprzedażowym?
Komplet informacji na temat naszych produktów, doradztwa żywieniowego i świadczonych usług przekazuje zespół Doradców firmy Cargill.
Jak mogę skontaktować się z doradcą Waszej firmy?
Prosimy o kontakt w Biurem Obsługi Klienta, który po wskazaniu przez Państwa adresu prowadzonej hodowli, przekaże numer kontaktowy do naszego Doradcy pracującego na tym terenie.
Który produkt jest najlepszy na poprawę zdrowotności loch?
Wybór odpowiednich produktów i zaleceń jest kluczowy w produkcji trzody chlewnej, dlatego prowadzimy go w oparciu o ścisłą współpracę z Doradcą firmy Cargill, który przygotuje dla Państwa najlepszą ofertę.
Jak dobrać dodatek funkcjonalny?
W naszym portfolio dostępne są dodatki funkcjonalne m.in. zmniejszające agresję, ograniczające występowanie stresu cieplnego lub zmniejszające liczbę poronień u loch, dlatego zalecamy kontakt z zespołem Doradców, którzy zbadają Państwa potrzeby i dobiorą najlepszy pakiet.
Jakie informacje znajdę w Strefie wiedzy?
Ta część poświęcona jest tematyce hodowli loch, w której będziemy regularnie publikować porady i treści edukacyjne dotyczące m.in. żywienia, bioasekuracji, zarządzania stadem loch, ich kondycji lub nawadniania w okresie laktacji.